Gündem

Yeni yasama yılı başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TBMM Genel Kurulunda, 28. Dönem 2. Yasama Yılı’nın başlaması dolayısıyla Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında açılış toplantısı gerçekleştirildi.

HABER: YELİZ ERDEM

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un sunuş konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanvekili Celal Adan’ın eşliğinde Genel Kurul Salonu’na geldi.

Genel Kurulda bando eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Erdoğan konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. Dönem 2. Yasama Yılı’nın, milletvekillerimizle birlikte ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Sözlerimin hemen başında 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde iradelerini sandığa özgürce yansıtarak demokrasimizin gücüne güç katan tüm vatandaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, millî iradenin temsilcisi olarak Meclis’teki yerlerini alan 28. Dönem Milletvekillerimizi bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ise; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle; TBMM 28. Dönem 2. Yasama Yılı Açılışını gerçekleştirdik. Yasama yılımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu