Eğitim

Biz her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da iddialıyız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu,  tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere 2023-2024 eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.

HABER: TAHİR ERDEM

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Eğitimin her zaman yanında olan ve Hacılarlı çocukların ve gençlerin gelişimine büyük önem veren Başkan Koyuncu, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Koyuncu mesajında, “Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz anlayışıyla göreve geldiğimiz günden bu yana eğitimle ilgili önemli çalışmalara imza attık.

Bir yandan beldemizi imar ederken, bir yandan da geleceğimizi inşa ediyoruz. ‘Eğitim Önceliğimiz Çocuklarımız Geleceğimiz’ anlayışıyla göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin eğitimde başarı çıtasını yükseltmek için var gücümüzle çalıştık.

Biz her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da iddialıyız. Elimizden geldiği sürece de eğitime yardımcı olmaya devam ediyoruz. Veliler bu konuda hiçbir şeyi düşünmesin. Bize güvenmeye devam etsinler. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarılar dilerim” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu