Gündem

Alpaslan bir gün değil her gün üyelerinin yanında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Giyim Tekstil ve Terziler Odası Başkanı Alper Alpaslan tarafından planlanan projelerin hızlı bir şekilde ilerlemesi Giyim, Tekstil ve Terziler esnafı tarafından takdir topluyor. Bir gün değil her gün üyelerinin yanında olan Başkan Alper Alpaslan’ın çalışmaları üyeleri tarafından övgüyle karşılanıyor.

HABER: TAHİR ERDEM

Giyim Tekstil ve Terziler Odası Başkanı Alper Alpaslan göreve geldiği günden bugüne kadar üyeleri için gece gündüz çalışıyor. Kırıkkale’de yaklaşık 500 üyesi bulunan Başkan Alpaslan her sabah üyelerini tek tek gezerek, sorunlarını dinliyor. Geliştirdiği projelerle sorunlara anında çözüm bulan Alpaslan’ın bu çalışmaları üyeleri tarafından övgüyle karşılanıyor.

Alpaslan’ın çalışmalarını beğendiklerini dile getiren üyeler, “Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz. Ne zaman kendisine bir durum izah etsek canla başla çözmeye çalışıyor. Yaptığı hizmetin hakkını da veriyor. Odamızın eksikliklerini tespit ederek her geçen gün bir noktada çözüme kavuşturuyor. Makamında bizleri ağırlayarak derdimiz varsa derman oluyor. Kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” dediler.

500 üyesi bulunan Başkan Alpaslan ise odanın kısıtlı olan imkanlarından üyelerine en güzel hizmeti verdiklerini söyleyerek, “Ben göreve geldiğimde koltuk sevdalısı değil hizmet sevdalısı olmaya söz vermiştim. Bu sözümü de tutuyorum. Her gün pazarcı esnafımızı ve çarşı içerisinde bulunan bir esnafımızı ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinliyorum. Buda beni olduğu gibi onları da memnun ediyor. Kendilerine bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu