Gündem

Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can’dan Kırıkkale’ye Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Can Kırıkkale İl Merkezini ziyarette bulundu. Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezinin çalışmaları hakkında bilgi alan ve depremzedeler için 112 çağrı merkezinin yemekhanesinde açtığı aşevini, kent genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için açacağı yeni Kırıkkale Aşevi’ni ve şubenin taşınacağı yeni binayı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Can yapılan faaliyetler hakkında memnuiyetlerini ve teşekkürlerini belirtti. Yapılan ziyaret ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler şunları söyledi;

“Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şükrü Can ilimize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Depremzedeler için açtığımız 112 çağrı merkezinin yemekhanesindeki aşevini, ilimizde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için açacağımız yeni Aşevimizi ve şubemizi taşıyacağımız yeni binamızı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Genel sekreter yardımcımız Sayın Şükrü Can Kırıkkale’de açacağımız yerlerle ilgili gerekli desteğin Kızılay Genel  Merkezi tarafından ivedilikle yapılacağını belirtti. Yapılan ziyaret de Kırıkkale İl Merkezimizin yaptığı faaliyetleri yakından takip ederek takdir ettiklerini belirten Genel Sekreter Yardımcımıza bizlerde bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu