Spor

Türkiye Şampiyonu Cemre Demirdağ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sakarya’da düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Kırıkkaleli hemşehrimiz Cemre Demirdağ tarihi bir başarıya imza attı, 6 altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

HABER: TAHİR ERDEM

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunca düzenlenen şampiyonaya, 12 yaş ile 13 yaş ve üstü kategorilerinde 76 kulüpten 160 kadın ve erkek sporcu katıldı. Sporcular, 50, 100, 200 ve 400 metrede serbest, kurbağalama, sırt üstü, kelebek ve karışık stillerde mücadele etti.

Yapılan Görme Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Kırıkkaleli sporcumuz Cemre Demirdağ, 50 metre serbest sitil, 100 metre serbest sitil, 200 metre serbest sitil, 50 kurbağa stil, 100 kurbağa sitil, 50 sırt sitilde 6 birincilik altı Türkiye şampiyonluğu elde ederek Kırıkkale’yi gururlandırdı.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı Şampiyon Demirdağ’ı tebrik ederek, “Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Sakarya ilinde yapılan Yüzme Türkiye Şampiyonasında 6 dal da altın madalya kazanan Kırıkkaleli sporcumuz Cemre Demirdağ’ı ve bu başarının yakalanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

DEK Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Saygın Mercimek ise öğrencisini tebrik ederek, “Anadolu Lisesi öğrencimiz Cemre Demirdağ 11-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında Sakarya’da yapılan Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda 50m sırt üstü, 50m kurbağa, 50m serbest, 200m serbest, 100m serbest, 100m kurbağa stilindeki yarışlarda her dalda Türkiye birincisi olarak 6 adet altın madalya kazanarak hepimizi gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen teknik yüzme antrenörüne ve her daim yanında olan ailesine teşekkür ederiz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu