Sağlık

TSM Başkanı Göğer’den Sağlık Sen’e Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Dursun Göğer Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığını ziyaret etti.

HABER: YELİZ ERDEM  

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan’ın ağırladığı ziyarette sağlık camiasının gündemine dair sohbet gerçekleştirildi. Nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini ifade eden Akdoğan; “Şube Başkanlığı olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile uyum içerisinde çalışmaktan dolayı memnuniyet duyuyor, istişare içerisinde çalışmanın maksimum fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Bu sebepten dolayı sağlık idarecilerimizle bir araya gelerek sektörümüzün konuları hakkında fikir alış verişi yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanımız Sayın Göğer’e ziyaretlerinden dolayı Şahsım, Yönetim Kurulum ve Sendikam adına teşekkür ediyorum.” şeklinde duygularını dile getirmesinin ardından ziyaret karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu