Spor

Fuat Erarslan Kırıkkalespor’un Teknik Patronu Oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da teknik direktörlük görecevine Fuat Erarslan getirildi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale Büyük Anadoluspor transferler öncesinde teknik heyet konusu çözüldü. Bir süredir görüşmelerde bulunulan Diyarbakırspor, Silivrispor, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu ve Karşıyaka gibi takımlarda teknik direktörlük görevinde bulunan Fuat Erarslan ile anlaşma sağlandı. Kırıkkale’ye gelen Erarslan kendisini Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a bağlayan imzayı attı.

Sportif Direktör Hakan İlhan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu. Diğer taraftan Kulüp Başkanı Şeref Akbal ve yönetim kurulu üyeleri Başpınar stadyumunda incelemelerde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’in de hazır bulunduğu ziyarette stadyum hakkında bilgi alındı, eksikliklerin sezon öncesinde giderilmesi istendi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu