EkonomiGündemManşet

ZNG eğitime yatırım yapıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ZNG eğitime yatırım yapıyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBahşılı İlçesi’nde Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu karşısına yapılması planlanan 240 kişi kapasiteli öğrenci yurdunun temeli yapılan törenle atıldı.
TÖREN DÜZENLENDİ
Temel atma törenine Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Yurt yapımını gerçekleştiren ZNG Firması Yönetim Kurulu  Başkanları Ersan ve ve Ersin Zengin, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Ercan Erçayan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çelik, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Zeybekoğlu, AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar ve ilçe halkı katıldı.
240 KİŞİ BARINACAK
9 bin metrekare arazi üzerine konumlandırılacak yurt 240 kişi kapasiteli ve 80 odalı olacak. Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, geleceğin teminatı olan gençlere ne tür yatırımlar yapabilir düşüncesi içerisinde olduklarını ifade ederek  “Burada en önemli unsur bir yüksek okulumuzun olması idi. Bizde rektörümüz ve okul müdürümüzle yaptığımız görüşmelerde buranın kapasitesinin bin 500 kişi olduğunu ancak barınma ve sosyal alanların olmaması yüzünden 750 kişi kayıt yaptırmış ve geri kalan öğrencilerimiz okullarını dondurmuş olduğunu öğrendik. Hemen çalışmaya başladık.
ZNG eğitime yatırım yapıyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriZNG İLE İŞBİRLİĞİ
Öğrencilerin barınma sorunun çözmek için Zenginler Beton Firması yetkilileri Ersan ve Ersin Zengin ile görüşerek böyle bir projenin ilçemize büyük yarar sağlayacağı fikrinde birleştik. Allah’ta bu temeli atmakta bizim yardım etti. Sizlerle birlikte ilk temeli atmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Değerli hemşerilerim bu projelerin ve temellerin devamı gelecek, ilçemizi her alanda zenginleşen ve büyüyen bir ilçe olarak geleceğin yıldızı olan Bahşılı’yı hep birlikte sağlayacağız” dedi.
YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
Zenginler Beton Firma Yetkilisi Ersin Zengin yaptığı kısa konuşmada, şehre yatırım yapmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. Zengin “Bu öğrenci yurdunun kısa zamanda tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Yurt tamamlanması ile birlikte ilçemizdeki öğrenci sayısında artış olacak. Buda ilçemize ekonomik anlamda katkı sağlayacak. Bu tür yatırımları ilçemizde devam ettireceğiz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ZNG firması ve Bahşılı Belediye tarafından ortaklaşa yapılan öğrenci yurdunun temeli kesilen kurbanın ve edilen duaların ardından atıldı.
 
 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu