Gündem

Emeklilerden Erdoğan’a Çağrı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, TBMM’de görüşülüp kabul edilen torba yasanın Cumhurbaşkanlığı onayına sunulmasının ardından açıklamalarda bulundu.

HABER: YELİZ ERDEM

TÜED Başkanı Aytekin 15 milyon emekli dul ve yetimin hala bir müjde beklentisinde olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Sayın Cumhurbaşkanımız devletin başı olarak, zatı-âlinizin onayına sunulan torba kanunla getirilen emekli zamları, emekli topluluğumuzda büyük bir hayal kırıklığına sebep olmuştur. Gençliğini ve sağlığını bu ülkenin imar ve inşasına harcayan, yıllarca prim ödeyerek mutlu ve huzurlu bir emeklilik sürdüreceklerine inanan milyonlarca vatandaşımız ısrarla ve umutla sizden gelecek olan seyyanen iyileştirme müjdesini beklemektedirler. Aksi takdirde, ekonominin bütün olumsuzluklarının faturası, zaten kıt kanaat geçinmeye çalışan emekli topluluğumuza kesilmiş, acı reçete sadece bizlere sunulmuş olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi Bayramımızı kutluyor ve bu bayramın bir müjdeyle taçlandırılmasını bekliyoruz.”

 

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu