Siyaset

Bize Güvenenleri Mahcup Etmeyeceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, yönetim kurulu oluşturma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

HABER: YELİZ ERDEM

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı yaptığı açıklamada

“Çok kıymetli dava arkadaşlarım, parti büyüklerim, genç kardeşlerim hepinizin malumu olduğu üzere partimize İl Başkanı atanma süreci yaşadık. Genel Merkezimiz istişare sürecini tamamladıktan sonra davamızın lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın olurları neticesinde İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi.

Yükü ağır, sorumluluğu büyük bu görevi bize güvenenleri mahcup etmeden yerine getirmek en büyük arzumuzdur. En kısa sürede yönetim kurulumuzu oluşturarak bütün gücümüzle çalışmalarımıza başlayacağız.

7 Temmuz 2023 cuma günü partimizde devir teslim töreni düzenledik. Partililerimizin ve saygıdeğer Kırıkkalelilerin devir teslim törenine ilgileri hem şahsıma hem de tüm mensuplarımıza büyük bir moral vermiştir. Ayrıca gerek parti binamıza gelerek bizzat kutlama nezaketi gösteren gerekse sosyal medya aracılığıyla desteklerini ve tebriklerini ileten tüm dava mensuplarına ve hemşehrilerime teşekkürlerimi sunarım.

İl Başkanlığı görevini şahsıma emanet eden Büyük Türkiye’nin mimarı, tüm dünya mazlumlarının lideri Sayın Cumhurbaşkanımıza Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir’e, Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Ramazan Can’a, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Köse’ye, Koordinatör Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz’e ve tüm parti büyüklerime, Kırkkale Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kaplan ve Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı ile İlçe ve belde Belediye Başkanlarımıza, İlçe ve Belde Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızın kıymetli mensuplarına ve tüm partililerimize teşekkür ederim” dedi.

 

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu