Gündem

Kahraman Şehidimiz Yasin Baran Dualarla Anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

3 Temmuz 2019 günü Siirt’in Eruh İlçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada kahramanca şehit düşen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yasin Baran, şehadetinin sene-i devriyesinde dualarla yad edildi. Düzenlenen mevlüt programına Başkan Yardımcısı Vedat Genç katıldı.

HABER: YELİZ ERDEM 

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yasin Baran’ın şehadetinin sene-i devriyesi nedeniyle baba ocağında Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Mevlid-i Şerif  programında, Şehidimiz Yasin Baran ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Yapılan duaların ardından Mevlid-i Şerif’e katılan misafirlere Kırıkkale Belediyesi’nce hazırlanan yemek ikramında bulunuldu. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yasin Baran için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Başkan Yardımcısı Vedat Genç’in yanı sıra Kırıkkale Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve şehit yakınları katıldı.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu