GündemKırıkkaleManşet

Protez tırnak uygulaması artık Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Protez tırnak uygulaması artık Kırıkkale’de - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKırıkkale’de daima ilklere imza atan Elizya Güzellik ve Estetik Merkezi, protez tırnak uygulamasını da Kırıkkale’ye getirerek bir ilke daha imza attı. Uzman kadrosu ve cihazları ile Kırıkkale’nin en nezih güzellik merkezi olan Elizya, son zamanlarda Kırıkkaleli bayanların en çok tercih ettiği güzellik merkezi haline geldi.
ŞEKİL BOZUKLUKLARINA SON
Elizya Güzellik ve Estetik Merkezi, Kırıkkale’de ilkleri bir bir gerçekleştiriyor. Protez tırnak uygulamasını da Kırıkkale’ye getiren Elizya, tırnak şekil bozukluklarına varana kadar her konuda uzman kadrosu ile hizmet vermeye başladı. Tırnak batması ve tırnakların yenmesi gibi kötü durumlara son veren Elizya Güzellik ve Estetik Merkezi, bayanların güzelliği için tüm aksiliklere çözüm buluyor.
FİYATLAR UYGUN
Elizya Güzellik ve Estetik Merkezi İşletme Sahibi Eda Aytekin, protez tırnak uygulamasında fiyatların uygun olduğunu belirterek, kalite, güven ve dürüstlükten ödün vermediklerini söyledi. Kırıkkale’de hiçbir güzellik merkezinde olmayan cihazları bünyelerinde bulundurduklarını ifade eden Estetisyen Aytekin, susuz kuru manikür-pedikür de yaptıklarını ve bunun Kırıkkale’de yine ilk olduğunu söyledi.
Protez tırnak uygulaması artık Kırıkkale’de - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriMÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Eda Aytekin, “Elizya ailesinin en önemli ilkeleri, müşteri memnuniyeti ön planda tutmak ve kusursuzluğa ulaşma çabasıdır. Salonumuzda en iyiyi sunmak için yola çıkmış ve bunu kısa sürede gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Elizya olarak kendi piyasamız diliminde kalite üstünlüğüne sahip olmayı amaçlıyoruz. Yaptığımız işi tek seferde doğru yapmayı, sağlıklı bir şekilde ilişki kurmayı ve yeni teknolojiyi takip ederek salonumuza getirmeyi amaç edindik ve bunu başardık.”
KALİTELİ, DÜRÜST VE ŞEFFAF HİZMET ANLAYIŞI
“Sürekli eğitim olarak seminerlere katılıyoruz. İyileştirme yöntemlerini kullanarak devamlı gelişmeyi, yenilemeyi sağlayan bir yönetim ve iletişim sistemi örneği veriyoruz. Güvenilen güzellik salonu arayışını kaliteli, dürüst, şeffaf ve farklı hizmet anlayışımızla karşılayan müşteri haklarına saygılı ve hijyenik güzellik hizmeti veren ismini kurumsallaştırmayı ve yüceltmeyi amaç edinmiş bir işletmeyiz.”

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu