Sağlık

Sağlık Sen’den İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Kurban Bayramı öncesinde Karakeçili ve Çelebi ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve iş yeri temsilcileriyle birlikte Karakeçili ve Çelebi ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Şube Başkanı Akdoğan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunarak “Karakeçili İlçe Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Feridun Karagöz, İdari ve Mali İşler Müdürü Serkan Dönmez, Aile Hekimimiz Dr.Murat Coşkun, Karakeçili ilçemizde görev yapan personelimizi ve Çelebi İlçemizde Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzda çalışan personelimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerde gündeme dair konuları değerlendirmelerde bulunduk ve sağlıkçılarımızın beklentilerini aldık. Yaklaşan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan personelimizin talepleri ile alakalı fikir alış verişinde bulunduk” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu