EğitimGündem

Çocuklara İtfaiyecilik Eğitimi Veriliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bulunan çocuklara Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yangın eğitimi verildi.

HABER: TAHİR ERDEM

İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, çocuklara itfaiyecilik ve yangın güvenliği ve mücadele konularında temelden eğitim vermeye devam ediyor. Eğitim programı kapsamında ekipler, 112 Komuta Acil Merkezinde öğrencilere eğitim verdi.

İtfaiye ekipleri eğitimin amacı hakkında şu bilgilere yer verdi; “Halka olası yangınları önleme, yangın anında doğru davranışları kazandırma ve yangınla mücadele, söndürme ve kurtarma becerilerini kazandırma. İtfaiyecilik ve yangın güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan program kapsamında toplumun her kesimine eğitimler veriyoruz. Bugünde ağaç yaşken eğilir atasözünden hareketle çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Çocuklarımız küçük yaştan aldıkları eğitimi hayatlarının diğer evrelerinde tatbik edeceklerine inanıyoruz. Eğitimlerimiz belirli program dahilinde devam edecek” ifadelerine yer verildi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu