Kültür Sanat

Çanga Sanat’tan Yaz Okulu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bulunan Çanga Sanat Merkezi yaz okulu açıyor. Yaz okulunda müzik alanında piyano, keman, bağlama, gitar, yan flüt, şan eğitimi, resim alanında ise karakalem, sulu boya ve yağlı boya eğitimleri verilecek.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

Çanga Sanat Merkezi Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi Seyrantepe Mahallesinde hizmetlerini sürdürüyor. 16 Haziran’da açılacak olan yaz okulu ile yaz dönemi boyunca devam etmesi bekleniyor.

Keman ve piyano eğitimi Emirhan Çanga açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Güzel Sanatlar liselerine hazırlık, Üniversitelerin Eğitim fakültelerine ve Bölümlerine hazırlık, İlkokul BİLSEM; Resim ve müzik  yetenek sınavlarına hazırlık, resim ve müzik hobi kursları veriyoruz. Müzik alanında enstrüman branşlarında piyano, keman, bağlama, gitar, yanflüt, şan eğitimi, Resim alanında ise karakalem, sulu boya ve yağlı boya eğitimleri veriliyor. Sanatsever tüm gençlerimize yaz okuluna katılmaya davet ediyoruz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu