Tarım

Canlı Kurbanlık Fiyatları Belirlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de oda ve birlik başkanlarından oluşan komisyon bir araya gelerek 2023 yılı Kurban Bayramı canlı kurbanlık ağırlık fiyatlarını belirledi.

HABER: YELİZ ERDEM

Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, Damızlık Koyun Yetiştiricileri Birlik Başkanı Mehmet Kürşat Ulusoy, Et Üreticiler Birliği Başkanı Yusuf Bostancı, Damızlık Yetiştiriciler Birliği Başkanı Yunus Emre Akyüz’den oluşan komisyon 2023 yılı Kurban Bayramı canlı kurbanlık ağırlık fiyatlarını belirledi.

Komisyondan yapılan açıklamada “Kırıkkale İli sınırları içerisinde yetiştirilen ve 2023 yılı Kurban Bayramında kurbanlık satışı yapılacak olan Küçükbaş ve Büyükbaş hayvanların canlı Ağırlık KG / TL ücretlerinin belirlenmesi için çevre illerden fiyatlar baz alınarak, yapılan toplantıda tavsiye niteliğinde kararlar alınmıştır. Ayrıca çevre illerde ve yerel üreticilerle haberleşip üretici ve tüketici arasındaki denge gözetlenmiştir” ifadelerine yer verildi.

 

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu