Genel

Bakan Yerlikaya yağıştaki bilançoyu açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan ve 4 ildeki sağanak yağışla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Samsun’a giderek açıklamalarda bulundu.
Yerlikaya, yağış ve ardından oluşan sel nedeniyle 1 vatandaşın Samsun’da, 1 vatandaşın da Amasya’da hayatını kaybettiğini açıkladı.
Uyarılar konusunda vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirten Yerlikaya, “Yaraları sarmakla ilgili bütün çalışmalar büyük bir özenle, büyük bir hassasiyetle devam ediyor. Söylemek istediğimiz şey şu. Allah tekrarından, beterinden, milletimizi korusun diyoruz. Uyarılara lütfen AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan konvansiyonel medya sosyal medyadan yapılan uyarılara lütfen dikkat edin. Ne demiştik? Sözün başında bu gece Samsun’da dikkat yarın bu uyarı turuncu uyarı Ordu’ya doğru gidecek. Ve Perşembe’den itibaren de yine genel müdürlüğümüzün şimdilik tahmini. İnşallah bu yoğun yağışlar Karadeniz’den çıkacak diyor. Ben tekrar ekranları başında bütün vatandaşımıza Amasya’mıza, Sinop’umuza, Kastamonu’muza geçmiş olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu