Gündem

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Oyunu Kullandı

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
  • Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için saat 08.00 itibariyle oy verme işlemleri başladı.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, eşi hanımefendi Arzu Tekbıyıkoğlu ve ilk kez oy kullanacak olan kızı Meryem Azra Tekbıyıkoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için oyunu Osmangazi Fen Lisesi’nde 1245 nolu sandıkta  kullandı.

Sandık görevlilerine görevlerinde kolaylıklar dileyen Vali Tekbıyıkoğlu, oy kullandıktan sonra basın mensuplarını açıklama yaptı. Vali Tekbıyıkoğlu, “Bugün hem ilimiz için hem de ülkemiz için çok önemli bir gün. Kırıkkale ilinde 723 sandıkta 200.000 üzerindeki vatandaşlarımız, vatandaşlık görevini ifa edeceklerdir, bir hakkı da yerine getirmiş olacaklar. Seçim günleri demokrasi için çok ama çok önemli günlerdir. İlimizde 723 sandıkta köylerimiz, ilçe merkezimiz ve beldelerimizle beraber seçim güvenliği için, sandıkların ve oy pusulalarının intikali için ve bunların toplanmasına ilişkin bütün koordinasyon tarafımızca sağlanmıştır. Seçiminde sonuçları itibariyle milletimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

 

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu