Gündem

Kırıkkaleliler Pazarcık’ı İhya Etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkalelilerin büyük bir fedakarlıkla Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesini ihya ettiklerini söyledi.

HABER: TAHİR ERDEM

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine koordinatör Vali olarak görevlendirilen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, bir dizi açılışlar için Kırıkkale’ye geldi. Burada Kırıkkalelilere seslenen Vali Tekbıyıkoğlu, “ “Çok kıymetli hemşerilerim, biliyorsunuz yakın zaman önce dünyada eşi benzeri görülmemiş bir felaketi milletimiz yaşadı. 11 tane il ile 14 milyon kişi bundan etkilendi.

PAZARCIK’IN KIRIKKALE’YE SELAMI VAR

Aslında savaş halleri acil durumlar, bu tür afetler milletlerin sahneye çıktığı anlardır. Bizim milletimizde tıpkı milli mücadeleki gibi, tıpkı 15 Temmuz gibi, tıpkı Kıbrıs Harbi gibi; kendi malından kendi yiyeceğinden feragat ederek buradaki insanları ihya etmiştir. Şuna inanın dünyada hiçbir millet bunu yapamazdı. Eğer memleketimizin bir bölgesinde bir vatandaşımızın acısını, ne kadar hızlı hissedebiliyorsak aslında o kadar milletiz. Ben 80 gündür o bölgedeyim. 80 günden bu tarafa o acıyı hep beraber yaşadık orada. Pazarcıklı vatandaşlarımızın sizlere çok selamı var. Pazarcık’ı ihya ettiniz. Allah sizden razı olsun”

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu