GündemKırıkkaleManşet

500 kişiye iş imkanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Toplum Yararına Program çerçevesinde Kamu Kurumlar ve Belediyelerde başlatılan çalışmalar devam ederken, imzalanan yeni protokol ile 500 kişiye daha iş imkanı sağlanacak. İş-Kur bu çerçevede Orman İşletme Müdürlüğü ile de protokol imzaladı.
 
Protokol imzalandı
İş-Kur, Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Kırıkkale genelinde belediyeler başta olmak üzere diğer kamu kurum ve kuruluşları ile 700 kişilik Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde iş imkanı sağlayan İş-Kur, imzalanan yeni protokolle 500 kişiye daha iş imkanı sağlayacak. İş-Kur’da kayıtlı işsizlere öncelik tanınacak yeni program çerçevesinde Orman İşletme Müdürlüğü ile protokol imzalandı. Yapılan protokol hakkında açıklama yapan İş-Kur İl Müdürü Nazım Ulu, “bu çalışma iş-Kur’un en önemli projeleri arasındadır” dedi.
 
 
İş-Kur’a müracaat edilecek
500 kişiye sağlanacak istihdam hakkında açıklamalarda bulunan İş-Kur il müdürü Nazım Ulu,” bu program çerçevesinde İş-Kur’da kayıtlı işsiz ilimiz ve ilçelerinde orman fidan dikimi ve bakımı işlerinde çalıştırılacaklar. Bu bağlamda Orman İşletme Müdürü Mustafa Akız ile 500 kişilik Toplum Yararına Program (TYP)protokolünü imzalamış bulunmaktayız.” dedi.  İl Müdürü Ulu, programın 01.04.2015 tarihinde başlayıp 30.09.2015 tarihinde biteceğini ifade ederek,  Kırıkkale ve ilçelerde çalışmak isteyen işsizlerin 23.03.2015 tarihine kadar İş-kur il müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiğini hatırlattı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu