AsayişEğitim

129 Okulda Güvenli Eğitim Görevlisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü kent genelinde polis sorumluluk alanlarında alınacak tedbirleri açıkladı.

HABER: TAHİR ERDEM

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı dolayısıyla eğitim öğretimin huzur ve güvenli ortamlarda gerçekleşmesi için ek tedbirler aldı.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ “İl Emniyet Müdürlümüz bünyesinde vatandaşlarımızın mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocuk ve gençlerin özellikle başta narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla ilimiz genelinde denetim faaliyetlerine başlanılmıştır.

Trafikte algılanan yakalanma risk duygusunu artırmak, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak bu araçların karışabileceği trafik kazalarını önlemek amacıyla ilimiz genelinde bugün itibariyle denetimlere başlanılmış olup eğitim öğretim yılı boyunca denetimlerimize devam edilecektir.

Bu kapsamda ilimiz merkez ve ilçelerinde bulunan 129 okul ve çevresinde 40 motorize polis ekibi ile birlikte toplamda 80 personel ile görev yapılmaktadır. Ayrıca yine okullarımızda meydana gelebilecek olaylardan hızlı bir şekilde haberdar olabilmek adına ilimiz genelinde bulunan 129 okulun tamamında “Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi” olarak personel görevlendirilmiştir” dedi.

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu